News from SMF-Skylt #2

Har du problem att se det här e-mejlet? Klicka här!                                                       Februari 2013

Skylten

Som en del i utveckling för framtiden, så har vi nu under januari, infört att viss del av vår korrespondens med er kunder sker via E-post.

Ett är säkert. Utvecklingen inom vår bransch går oerhört snabbt och kraven ökar vilket är en intressant utmaning. Snabbare flöde och krav på kortare serier är något som efterfrågas mer och mer. Genom
att utveckla samt att investera i ny teknik och ständigt arbeta med
produktions- och kvalitetsfrågor ligger vi i framkant inom området
informationsbärare och plåtbearbetning.

Därför är det glädjade att kunna meddela att vi från och med februari kommer att skicka våra order-erkännande och leveransaviseringar via E-post. Genom denna förändring så hoppas vi att kunna leverera den information som ni kunder efterfrågar på ett snabbt och säkert
sätt, samtidigt som vi försöker att bidra till en mer hållbar miljö och minska dagens förbrukning av papper. Detta är ett försök att
tillsammans med våra kunder ta fram långsiktiga, hållbara kvalitetslösningar.

I mer än nittio år har vi varit en pålitlig samarbetspartner inom märknings- och skyltområdet. Vi lovar att så förbli många år framöver!

Lars Runbom
VD, AB Svenska Maskinskyltfabriken

ORDER

skyltar

Plåtbearbetning.

SMF-Skylt tillverkar kundspecifika inkapslingar och elektroniklådor i små och medelstora serier. Ni har idén/konstruktionen, vi har produktionsresurserna för plåtbearbetning.

Vi stansar, bockar och klipper efter kundbehov och önskemål.

Allt från en leverantör - vi har i egna lokaler resurser att klippa, stansa, slipa, bocka, ytbehandla, montera fästelement samt att märka med screentryck eller lasergravering.

tr modul

Vi utformar framtidens elektronikboxar.

Stansad, bockad, eloxerad och monterad overlay - allt inom SMF-Skylts väggar. Vår unika mångsidiga verksamhet gör att vi blir en perkekt partner till kunder som vill utveckla moderna delar till t.ex elektronikprodukter. Nya tekniker i kombinationen med erfarenhet och kreativitet skapar helt nya förutsättningar för snabbare, bättre och mer formgivna produkter. En elektroniklåda behöver ju inte se ut som alla andra lådor. Profil och varumärket kräver att man avviker från mängden. SMF-Skylt hjälper dig att bli konkurrenskraftig och synas på marknaden.
Tillsammans ser vi till att dina produkter får unik design.

Frågor om märkning eller mekanisk bearbetning? Tveka inte att kontakta oss!